Menu

Corona epidemi

image Af Torben Svendsen, HBs Hovedbestyrelse
23. marts 2020 kl. 22:46

fra Fodbold skriver Jesper Smit

Kære alle

I lyset af regeringens udmelding omkring hindring af smittespredning har vi naturligvis besluttet at følge regeringens linje i kampen imod Corona. Det betyder, at alle fire afdelinger fortsætter med at holde alle aktiviteter i klubbens regi lukkede. I første omgang meldte vi ud, at der skulle være lukket i 14 dage, men som sagt følger vi regeringen her, hvilket vil sige, at alle aktiviteter frem til 10. maj er lukkede.

Det er en træls tid - især når solen skinner og græsset begynder at blive grønt. Men vi må væbne os med lidt ekstra tålmodighed inden vi kan få slidt fodboldstøvlerne og svinet kamptøjet til.

I mellemtiden kan jeg anbefale at holde formen ved lige med en gang selvtræning.

Jeg kan også anbefale at kigge på HB Corona Challenge som Rene Pedersen har sat igang fra hans "ferie ophold" på arbejdet. Super godt initiativ - få sendt lidt film til ham som vi kan bruge som inspiration og et godt smil på læberne.

Med venlig hilsen

Jesper og resten af HBF Bestyrelsen

 

 

 

fra Gymnastik skriver Anne Mette

Kære alle.

Pga. Mette Frederiksens udmelding idag kl 15 fastholdes aflysningen af alle aktiviter i HB Gymnastik frem til og med mandag d 10. maj

Mvh Anne Mette, formand i HB Gymnastik

 

 fra Petanque skriver Kurt Krone

Kære alle.
I lyset af regeringens udmelding omkring hindring af smittespredning, vil vi selvfølgelig følge regeringens linje i kampen imod Corona virus.
Derfor er alle aktiviteter i petanque midlertidig lukket frem til den 10. majl.
Jeg håber på jeres forståelse. Pas på jer selv derude.

De bedste hilsener Kurt Krone.

 

 

Luk