Menu

Vejledning til brug af opvisningsbanen


Opvisningsbanen


Der er, for forårssæsonen 2014 i tilfælde af kampe samtidig, følgende priotering på at spille på opvisningsbanen på Hadsund Boldklubs anlæg for 11-mands hold:

1. Serie 3
2.
U15 Drenge M2
3.
U13 Drenge M2
4. U17 Drenge A

De 4 ovenstående hold må spille alle deres hjemmekampe på opvisningbanen, hvis kommunen ellers siger ok til at spille på banen. Der kan komme perioder, hvor kommunen vurderer, at der kun må spilles f.eks. 3 kampe om ugen. Dette skal overholdes.
Det er således kun de 4 ovenstående hold, i prioteret rækkefølge, som spiller fast på opvisningsbanen.

Der skal mellem hver kamp på opvisningsbanen tages hensyn til 2-timers reglen, hvilket betyder at der skal være 2 timer mellem kampstart mellem de forskellige kampe med kampstart kl. 1000, 1200, 1400, 1600 og 1800.

Øvrige 11-mands hold spiller primært på Sindholt eller klubbes øvrige baner og kan på skift få tildelt kampe på opvisningsbanen af kampfordeleren.
Dette kan være særlige lolalopgør, topopgør, kampe om JM eller oprykningskampe osv.

Det er til enhver tid kampfordeleren Kennet Larsen, som i sæsonen beslutter, hvem som spiller på hvilke baner på Hadsund Boldklubs anlæg. Dette kan læses på infoskærmen på gangen til omklædningsrummene.

Ønsker man at spille på en anden bane end den, som man bliver tildelt, så kontakter man Kennet og der igennem får lov til at flytte bane. Man flytter ikke selv til en anden bane.
Er et hold ikke tildelt opvisningsbanen og alligevel starter sin kamp på denne bane, uden tilladelse fra kampfordeleren, så mister man fremover retten til at spille på opvisningsbanen.

HBF Bestyrelse

Luk