Serie 1 vinder og nummer 1 i puljen

09. oktober 2024 kl. 17:04

Serie 1 vs Aars
I går skulle vi spille en udsat kamp fra første runde mod Aars. Aars ligger nummer 1 og er i min optik det bedst spillende hold og vi tabte en tæt kamp mod dem tidligere på sæsonen i en kamp, hvor vi havde svært ved at håndtere deres bevægelige spillere.
Posen var til kampen blandet godt. Ny formation og nye folk i start 11, og lad det vlre sagt med det samme. Wow en præstation af alle 14. I første halvleg ser vi os ikke tilbage og spiller fremragende. Vi skaber overtal både centralt og på siderne. Vi løber med dem. Vi flytter bolde hurtigt med få berøringer og skaber chancer. Desværre scorer Aars ud af ingenting pludselig til 0-1. I den situation er der 2 muligheder:
1: Man får ondt af sig selv og melder sig ud af kampen med en dårlig oplevelse fra lørdag i bagagen.
2: Man ryster det af sig og spiller videre
Må rose mine spillere for uden undtagelse at vælge mulighed 2. Vi spillede om muligt endnu bedre og laver 2 af de flotteste mål som selv i Nordsjælland ville give genlyd. I begge situationer spiller vi hurtigt og løber for hinanden, sågar hælafleveringer involveret. Første mål er det Nicklas Andersen der sætter sidste fod på en flot tværpasning af Anders Lund Wittorff. Andet mål scorer Nicklas Giltoft Nørgård Jensen efter igen en flot tværpasning i boksen denne gang af Simon Walther Guldbæk . Denne stilling holdt til pausen, hvor vi indtil nu havde været det bedste hold på banen med afstand.
I halvlegen er vi ret sikre på at Aars vil komme med et modsvar men vi vælger at fastholde den nye formation da det jo i den grad har virket, men snakker om plan B hvis det skulle blive nødvendigt. 2. Halvleg forløber ikke som planlagt. Aars insisterer på at have bolde og et par gule kort til os hvor vi dermed i en periode er nede med 2 mand gør at det blir en forsvarskamp, hvor strukturen og krigerinstinktet er i fokus. Vi holder dem godt fra fadet og de får i perioden også et rødt kort for en svinestreg. Herefter er kampen lige igen og derfor er det forløsende da venstre back Clemen Nymann Dyhr løber en omstilling og afdribler målmanden og scorer efter en flot aflevering af Thomas Fodgaard Frandsen . Det gav ro men i overtiden får Aars et tvivlsomt straffe som de scorer på. Heldigvis scorer vi lige bagefter til 4-2 på en omstilling hvor Simon Guldbæk for gud ved hvilken gang driver gæk med deres forsvar og spiller Nicklas Andersen helt fri som med en bred inderside scorer sikkert.
Vi vinder en dejlig og fortjent sejr. Nu var jeg lidt efter drengene efter nederlaget sidst, men så i dag må jeg bare rose dem. Som eksempel så blir Frederik Fruergaard skadet allerede i slutningen af første halvleg og Mads Johnsen går direkte fra bænken ind på en uvant plads som midtstopper og løser dette til perfektion. På et tidspunkt i undertal spiller vi med Samuel Angelo og Mads på hver sin back, de plejer at husere længere fremme. Nicklas Andersen udgårmmed krampe efter 75 minutter men allerede 2 minutter senere må han ind igen pga en skade. Og jeg kunne blive ved med at nævne episoder hvor det ville være dejligt nemt at ligge sig hjem i fosterstilling. Men drengene skød brystet frem og krigede så selv Putin ville være stolt. Træneren var i hvert fald stolt..
Senior
70 minutter / Træningskamp • Træningskamp